Makine Mühendisliği Bölümünden RC Endüstri Ulaşım Araçları A.Ş.'ye Ziyaret

Ziyaret kapsamında, üniversitemiz Makine Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ali Suat YILDIZ ve Uzay Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ömer EKİNCİ, RC Endüstri'nin üretim tesislerini gezerek, firmanın mevcut projeleri ve çalışma alanları hakkında bilgi aldılar. Özellikle ulaşım araçları sektöründe yapılan yenilikçi çalışmalar ve teknoloji entegrasyonları dikkat çekti. RC Endüstri yetkilileri, üniversite-sanayi iş birliğinin önemine vurgu yaparak, gelecekte gerçekleştirilebilecek ortak projeler için istekli olduklarını ifade ettiler. Üniversitemiz ile RC Endüstri arasında potansiyel iş birliği konuları arasında Ar-Ge projeleri, yenilikçi ulaşım çözümleri geliştirilmesi ve sektöre yönelik eğitim programlarının oluşturulması yer aldı.