Bölümümüzde Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemize kayıt yaptırıp aramıza yeni katılan öğrencilerimizin Oryantasyon Programı'nın ilk gününde öğrencilerimiz önce Bilim Kafe’de tanışma kokteyline katıldı. İngilizce Seviye Tespit Sınavı’nın ardından konferans salonunda akademisyenler ve idari birim amirleri ile bir araya gelen öğrenciler okul hakkında bilgi alıp Açık Mikrofon etkinliğinde görüş ve düşüncelerini paylaştılar. Oryantasyon Programı'nın ikinci gününde sabah saatlerinde katıldıkları Bağımlılık konulu seminerlerin ardından bölüm tanıtımlarına katıldılar. Sonrasında yapılan şehir turu ile şehrimizin kültürel ve tarihi dokusuyla tanışan öğrencilerimiz akşam saatlerinde gerçekleştirilen konser ile doyasıya eğlendiler. Oryantasyon Programı üçüncü ve son gününde “Kariyer Günleri” etkinlikleri ile devam etti. Öğrencilerimiz kendilerini bekleyen kariyer fırsatları için sektör profesyonelleri tarafından bilgilendirildi. Hem çevrimiçi hem de yüz yüze gerçekleştirilen sunumlara Aselsan Sivas, Bayer, Tübitak Sage gibi kurumlardan uzmanlar ve sektör profesyonelleri katıldı.